18 Kasım 2013 Pazartesi

Too Faced Naked Eye Far Paleti


Too Faced Naked Eye far paleti doğal tonlarda bir makyaj için tasarlanmış güzel bir palet. Natural Eye paletinin aksine daha soğuk tonlarda, taupe renkler barındırıyor içinde.

Palet birbiriyle uyumlu parlak ve mat 9 renkten oluşuyor. Bu renkler kendi içinde de day, classic ve fashion diye ayrılmış. Kapağının üst kısmının içinde ne yazık ki benim fotoğraflarken unuttuğum 3 adet kart var ve bu kartlarda her bir görünüm için farları nasıl kullanacağınız gösterilmiş. Bu kartlardan yararlanabileceğiniz gibi kendiniz de kombinler oluşturabilirsiniz tabi.



Ayrıca paletin alt kısmından çekmecemsi bir kısım çıkıyor ve onun içinde de bir tarafı eyeliner fırçasına benzeyen bir tarafı sünger bir aplikatör bulunuyor.



Renklerin yakından görünümü de böyle. In the buff ve like a virgin renkleri mat. Stiletto isimli siyah renk ise mat fakat içinde çok seyrek simler var. Diğer renkler ise parlak ve satinimsi kesinlikle simli değil.
Yapıları oldukça yumuşak ve mat renkler hariç tozutmuyor. Özellikle satin sheels, unmentionables ve lap dance'ın renk vermesi harika.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder